Ana Menü
İSAM Kütüphanesi
Sızır’da Kutlu Doğum’a yoğun ilgi gösterildi
Tarih : 2012-04-17 , Görüntülenme : 1187
2012 Yılı Kutlu Doğum Haftası Kutlamaları çerçevesinde, Gemerek Merkez, Yeniçubuk Kasabası, İnkışla Kasabası, Eğerci Kasabası, Karagöl Köyü ve Sızır Kasabasında coşkuyla kutlanmaya devam ediliyor. 15.04.2012 tarihinde saat 14:00 Sızır Kasabası Çayır Camiinde Sızır Kur’an Kursu Öğreticilerince hazırlanan programa bayanların yoğun katılımıyla gerçekleşti. Gemerek Yukarı Mahalle Camii İmam Hatibi İbrahim GÖKMEN’in Kur’an Ziyafeti Başlayan Program, Müftü Vekili ve Vaiz Alaattin MEHMETALİOĞLU’nun açış konuşmasıyla devam etti. Konuşmasında “Hz. Peygamberin Allah’tan getirdiği mesajları anlamak, sevgisi etrafında toplumumuza birlik ve beraberlik mesajları sunmak, O’na duyulan derin sevgiyi gönüllerden sözlere ve toplumsal bilince aktarmak amacıyla, her yıl artan bir heyecanla O’nun dünyaya gelişi, Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliği ile ülkemizde ve yurt dışında 1989 yılından bu yana Kutlu Doğum Haftası adıyla bir hafta boyu çeşitli etkinliklerle kutlanmaktadır. Efendimizin doğumu, içinde yaşadığımız dünyanın akışını değiştirmiş ve onun tebliğine kulak veren herkes, hayatını yeniden tanzim etme, kendini yeniden yapılandırma ve bundan sonraki gidişatında istikamet sahibi olma konusunda sağlam bir dayanağa kavuşmanın ayrıcalığını yaşamıştır. Onun rahmet yüklü mesajları ve hikmet yüklü ahlâkî örnekliği bütün insanlık için umut vaad etmeye devam ettiği gibi, kıyamete kadar da kesilmeksizin devam edecektir.” dedi. Program bayanlara özel ilahi ve dualarla son buldu.
+ RESİMLER

Sivas'ta Hava Durumu
TCMB Döviz Bilgileri
Döviz Alış Satış
Sebast Tasarım & Yazılım Tarafından Hazırlanmıştır. Her Hakkı Saklıdır. İzinsiz Kopyalanamaz.
bilgi@gemerekmuftulugu.gov.tr